Pihkalablogi

Monday, July 31, 2006

Pihkalan sennuleiri 24-28.7.2006

24.7 MAANANTAI
Sennuleirillä jälleen kerran, jee :). Satun ja Katjan kanssa oleillaan koko viikko, Piia tulee ti-to pätkäksi mukaan menoon. Heppoja ei oo tullu uusia, paitsi tietty Suvin varsa Eki. Ei päästy ees nukkumaan hotelliin vaan aittaan passitettiin, ollaankin sitten taas vanhassa kunnon vammailuhuoneessa eli päätyaitan yläkerran perimmäisessä 4h-huoneessa. Yläsängylle ei meinannut enää päästä vääntäytymään näin vanhana, mutta jotenkin kutenkin sekin kuitenkin onnistu.
Kun oikeen mie asiaa ronguin, niin saatiin jopa hoitsuset vaikka meitä on vaan 9. Mie tietty hoitelen Puhti-mussua, joka ei oo enää ihan niin Retsin värinen kun viime vuonna (vaikka korvissa onkin vielä punasta karvaa..), mutta silti ihan ihanainen. Satulle tuli hoitsuksi Liekki ja Katja halusi hoidella Tami-ponnya vaikka se ei jalkaongelmien takia tunneilla menekään.
Maanantaina eka tunti oli kouluhommia, menin Kassulla. Uusi tuttavuus tämäkin, ja oikeen mukava polle, aika herkkä mutta vähän hankala pidätteiden kanssa, ei oikeen päästy niiden suhteen vielä samalle aaltopituudelle. Mentiin aika perushommia, ja sitten semmosta kiemuraurahommaa missä vaihdeltiin laukkoja ravin kautta, meni ihan jees. Satu meni Puhtilla, oli kuulemma melkosesti muuttunu viime kesästä, mutta oli silti lopulta ihan kiva kun sen sai keskittymään. Katja meni Mokulla.
Hirmuisen lämmin päivä oli eka päivä, niin rötvättiin väliajat, trampalla makoiltiin ottamassa arskaa ja pelailtiin Katjan tuomaa huippista numeropeliä.
Toinen tunti oli samoilla polleilla. Puomeja mentiin, lyhennettiin ja pidennettiin laukkaa puomien välillä ja yritettiin saada ympyröillä puomien välille saman verran laukkoja. Meni ihan kivasti kyllä, vaikka edelleen oli pidätteiden suhteen yhteisymmärrys vähän hakusessa.
Tuntien jälkeen pelailtiin taas, ja iltapalan jälkeen käytiin letukassa mönkällä. Reitti ei ollu ihan yhtä hauska ku viime vuonna kun ei kastunu ollenkaan, metsässä oli kuivaa ja padon ylikin oli rakennettu oikeen silta. Höhhens. Kivaa oli kuitenkin ja toisella kiekalla intouduttiin oikeen laulamaankin taas pitkästä aikaa. Sitten saunan ja pelien jälkeen nukkumaan.

25.7 TIISTAI
Aamulla hiukkasen tuskaista herätä. Ekatunnilla oli kuvattava esteratahomma, menin luottohyppääjällä Eskolla. Eke oli ihan huippu eikä pelottanut sitten ollenkaan, ja ratakin meni ihan jees vaikka unohdinkin minne piti mennä. Korkeus oli jopa 60-70 senttiä, eli aika maksimia meikäläisen nyky-uskallukselle. Vaikka Eskon kyllä sai niin mukavaan vauhtiin että ois voinu mennä vaikka kuinka isoakin taasen, onhan sillä sillon kerran hypätty se 115cm portti-pysty...hui hitto ;). Satu meni tahmatassulla Porkkanalla ja Katja Kelly-ponnylla. Kuvauksetkin oli jopa ihan jees, on esteasento parantunu melkoisesti sitten viime näkemän, ei lennä enää kyynärpäät sivulle enkä ees nostanu Ekelä ohjalla esteiden yli. Ihan positiivinen tunti siis, hyppyhimot heräsi taas talviunesta :). Kauhulla odotamme kuitenkin huomista kouluradan kuvausta...
Hirmuisen lämpsää oli taas joten arskaa tuli otettua ja trampalla makoiltua mutta silti innostuttuiin ottamaan jopa sulkkismatsit ennen päiväruokaa.
Tokatunnilla oli koulua sekä vähän treeniä huomista koulurataa varten. Menin Liekillä ja poikahan oli parantunut ihan hulluna viime kesästä, kulki vaivattomammin paremmassa asennossa ja muutenkin sen sai ihan kohtuu herkäksi avuille ja kevyeksi. Oikeinkin huippua siis. Tehtävätkin hoitu hyvin, paitsi 10m laukkavoltti ei kyllä tuu toimimaan huomisessa B:0-radassa. Mutta saapahan sentään mennä Liekkisellä niin ei haittaa, mukavaa tulee :). Satu menee Porkkanalla ja Katja Eskolla.
Illalla käytiin vielä lautta-ajelulla paistelemassa ja syömässä namilättyjä, lauttakin oli saanut uuden ilmeen kun pitkät penkit oli muutettu loosseiksi ja ylhäällä oli jopa aurinkokansi :).

26.7 KESKIVIIKKO
Aamuvaikeuksien jälleen aamupalalle raahautuminen ja aamutunnille kouluohjelmia vääntämään. Liekki oli tahmeempi kun eilen mutta silti meni ihan muksasti jos ei lisäyksiä oteta laskuun. Muillakin meni varsin hyvin, Eke esitti nättejä lisäyksiä ja tasapainoisia laukkavoltteja
ja Porkkiskin meni näppärästi, joskin lisäykset oli vähän hukassa silläkin ja meinasi vetää turvalleen viimesessä kulmassa...
Tunnin jäliltä sitten harrastettiin taas rötväystä kunnes oli aika mennä kattomaan sitten kauhuleffaa eli kouluratasuoritukset. Ei näyttänyt edes niin pahalta ja tahmealta kun oli tuntunut, istuntahan nyt on köjö mutta sen nyt tietää, muuten ei mitään suurempia virheitä paitsi että kädet on liian alhaalla, siihen pitää alkaa kiinnittää huomiota.
Tokatunti sitten meni Puhti-mussulla kouluhommissa, mentiin ihan jänskää kiemuraurahommaa ensin voltinpuolillaille taivutellen, sitten etuosaa ja lopulta takaosaa siirrellen. Puhti oli huippis, vaikka takaosan siirrot olikin vähän hukassa. Vähän yritettiin avojakin (ei menny kovin hyvin) ja sitten vaihdeltiin ravin kautta laukkoja lävistäjällä. Puhtoinen poika oli kyllä hirmu positiivinen yllätys, mukavat askeleet ja kaikkea. Retsin perintö elää ja voi hyvin ;) . Kenellähän ne tyttäret meni? Piia tais mennä Pojulla ainakin mutta muitapa en muista.
Tuntien jälkeen vähän letukka-ajelua ja vaijerilaskua, jossa kukaan ei kastunut meidän porukasta mutta hienoista paniikkia meinasi aiheuttaa vene joka kiilasi vaijerin alle juuri meikäläisen vuorolla, ja meni melkosen läheltä etten rysäyttäny suoraan pahki veneeseen tai ottanu airosta turpaan... Noo, pientä jännitysmomenttia pitääaina olla. Sitten iltapalaa ja makkaranpaistoa sekä hauskaa turinointia kodalla. Uutisia oli, että Leena harkitsee Maitomaljan elvyttämistä, sehän se vasta oiskin hienoa :). Sitten saunomisen kautta jälleen nukkumahommiin.

27.7 TORSTAI
Aamulla oli taasen esteitä. Menin Liekillä ja poika meni oikeen mukavasti, vauhtiakin riitti. Mentiin ristikko-jumppasarjaa ja ristikko-suhteutettua väliä, kaikki toimi ja poni rullasi, ja kivaa oli :). Satu meni Puhtilla, Katja Kellyllä ja Piia Eskolla.
Päivällä pelailtiin the peliä jälleen ja kateltiin teoriassa aamulla kuvattua estehyppelyä taasen sekä ajettiin Amalialla. Oli kivvaa, ajella voisi useamminkin :). Käytiin myös Riitalla kääntymässä, siellä ei tapahtunu yhtään mitään, Suvin iskä Ricokin vaan möllötti toisessa päässä tarhaa. Tammat oli sentään seurallisia, vaikka niihin ei saanutkaan koskea kun Riittaa pelottaa Pihkalan pöpöt.
Iltatunnilla mentiin maastoon, menin Puhtilla ja oli mukavaa sekä vähän vauhdikastakin, Annan mukaan hepat sai nyt päästellä ekan kerran koko kesänä vähän enemmän. Puhti oli aivan mahtis, tosin jakso aina välillä tehdä nelijalkahyppyjä ja tuhista kaikenmaailman oksille/pölylle/mille ikinä ;). Söpö otus.
Tuntien jälkeen pelailtiin mölkkyä ja ammuttiin jouskarilla sekä kiipeiltiin kiipeilyseinällä. Joku perheellinen pentuja tuli käymään ja kiljumaan ja aiheutti ahdistusta ja häiriötä rentoon leiri-iltaan. Illalla vielä päästiin letukkaan ja oli discohommia, Tarja soitteli mielissään ysäribiisejä :). Karaokeakin vähän lauleskeltiin ja meni taas yhteen ennenkun päästiin nukkumaan. Ja teloin jalkani vielä semmoisella ihme lasten pomppupallolla kun vedin liukkaalla parketilla sillä selälleen. Vaarallisia vehkeitä moiset.

28.7 PERJANTAI
Menipä taas viikko aivan liian äkkiä. Tämäkin päivä jää ihan tyngäksi kun pitää lähtä jo yhden jälkeen pois että ehtii Qstockiin rokkailemaan. Aamutunnit pidettiin yhteen 2x45 min, menin Puhtilla. Ei ollut poika enää ihan yhtä kiva kuin keskiviikkona, mutta väistöt sain silti toimimaan aika mukavasti niin käynnissä kuin ravissakin, vaikka kaikki muu menikin sitten vähän vääntämiseksi. Taisi poika olla jo aika väsy, kun koko viikon oli ihan kunnolla saanut hommia tehdä eikä vaan juosta lasten leikkitunneilla... Lounaaksi oli namipizzaa, ja sen jälkeenpä ei ollutkaan enää muuta tehtävissä kuin ootella kyytiä, pelata viimeset pelit ja sanoa heipat. Viikonloppuleirillä nähdään taas! :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home